Mapei

TOP termékek

Házhozszállítás

Szűrés

Fórum

Nincsenek témák!

Tubadzin 40 éve határozza meg a formatervezési trendeket, a cég termékeit a legfejlettebb technológiák alkalmazásának köszönhetően világszínvonalú minőség jellemzi.

Tubadzin Blog

A Tubądzin Csoport Logisztikai Központja
13
Febr
A Tubądzin Csoport tevékenységének kezdetétől a technológiai fejlesztésre összpontosít. A Logisztikai Központ korszerűsítésének köszönhetően a cég disztribúciós képességei megkétszereződtek, maga a létesítmény az iparág és az ország egyik legnagyobb és legmodernebb ilyen jellegű logisztikai központjává vált.
A Tubądzin Csoport tevékenységének kezdetétől a technológiai fejlesztésre összpontosít.
A Logisztikai Központ korszerűsítésének köszönhetően a cég disztribúciós képességei megkétszereződtek, maga a létesítmény az iparág és az ország egyik legnagyobb és legmodernebb ilyen jellegű logisztikai központjává vált.
80 millió PLN
Beruházási költség

50.000 m2
Teljes terület
tárolás, ami megfelel
akkora, mint 7 futballpálya!

23 m
Raklapállványok magassága
az új csarnok II. zónájában

160 ember
Azon alkalmazottak száma, akik
törődnek a lehető legjobb szolgáltatással
logisztika cégünkben
Befektetési cél
A Logisztikai Központ korszerűsítésének célja a logisztikai folyamatok felgyorsítása és optimalizálása. Ez válasz a piaci igényekre és az elosztási mód változásaira.
Követjük ügyfeleink elvárásait és igényeit. Nagyra értékeljük idejüket, ezért lehetőség szerint lerövidítettük a rendelés teljesítési folyamatát. Nemcsak termékeink magas minőségét és gyönyörű dizájnját biztosítjuk, hanem hatékony szolgáltatást és professzionális szolgáltatást is. Az új technológiákba és automatizálásba való befektetés szintén hozzájárul munkatársaink szakmai fejlődéséhez. Munkájukat megkönnyítő és optimalizáló korszerű rendszert telepítettünk - csökkenti a fizikai terhelést, ezáltal javítja a komfortérzetet és sokkal nagyobb munkavégzési hatékonyságot eredményez.
 
Új minőségi tárolás és komissiózás
Logisztikai Központunkban akár 50.000 raklapot is tudunk tárolni.
Ebből 20.000 az I. zónában, 9,5 m magas raklapos állványokon található, a többi a II. zónában, egy 23 m magas raklapraktárban található.


 

NYÁRI SZABADTÉRI NAPPALI – HOGYAN RENDEZZÜNK BE EGY MODERN TERASZT?
11
Febr

NYÁRI SZABADTÉRI NAPPALI – HOGYAN RENDEZZÜNK BE EGY MODERN TERASZT?