Mapei

TOP termékek

Házhozszállítás

Szűrés

Fórum

Nincsenek témák!

Tubadzin 40 éve határozza meg a formatervezési trendeket, a cég termékeit a legfejlettebb technológiák alkalmazásának köszönhetően világszínvonalú minőség jellemzi.

Tubadzin Blog

NYÁRI SZABADTÉRI NAPPALI – HOGYAN RENDEZZÜNK BE EGY MODERN TERASZT?

2021.02.11 15:02
NYÁRI SZABADTÉRI NAPPALI – HOGYAN RENDEZZÜNK BE EGY MODERN TERASZT?

NYÁRI SZABADTÉRI NAPPALI – HOGYAN RENDEZZÜNK BE EGY MODERN TERASZT?

 

Terasz csempe beton motívummal

A terasz elrendezése nem csak bútorok és növények kérdése, hanem - és talán mindenekelőtt - padlólapok is, amelyek az egész dekoráció alapját képezik majd. Merítsen ihletet, és rendezzen be egy teraszt, amely tökéletesen illeszkedik otthonába. Fedezze fel rendezési javaslatainkat, és teremtsen egyedülálló teret a pihenéshez és a találkozókhoz.

  • milyen csempét válasszon teraszötletének megvalósításához,
  • hogyan rendezzünk teraszokat a kertben,

A teraszcsempék nagyon jó megoldások lehetnek, amelyek számos elrendezésben jól működnek. Fedezze fel a 18 mm vastag KoraTER by Korzilius kerámiakollekciót, amelyet fa, kő és beton ihlettek. Válaszd ki a számodra tökéletes megoldást!

Fa motívumú teraszcsempék

Terasz csempe – terasz inspirációk

Fáról álmodik a teraszán? A deszka motívummal ellátott csempe ugyanolyan lenyűgözőnek tűnik, és ugyanakkor lehetővé teszi, hogy elkerülje a rendszeres karbantartás szükségességét. A klasszikus faminta tökéletes alap egy hangulatos, időtlen elrendezés kialakításához.

Fa motívumú teraszcsempék
Terasz csempe kő motívummal

Egy másik ötlet egy modern terasz érdekes elrendezésére lehet...

kőmintás lapok használata. A kövek és a modern dizájnelemek (minimalista bútorok, fém díszítőelemek) kombinációja egyszerre adja a térnek időtlen eleganciát és modernista egyediséget.

Ha egy teraszról álmodozik házában , amelynek fő jellemzője a kő, figyeljen a Lavish KoraTER , az Escala KoraTER kollekciókból vagy a Grand Cave KoraTER csempére, amely lenyűgöző természetes palakőmintázattal rendelkezik .

Vagy talán szereti a beton által ihletett teraszt ? Válassza a Torano KoraTER kollekciót , amely tökéletes a minimalista terekhez, és tökéletesen illeszkedik a modern és a klasszikusabb dekorációhoz.

Terasz csempe beton motívummal

A betonra emlékeztető csempék textúrája tökéletesen kiemeli a kortárs stílust, a finom színek pedig csodálatosan kiemelik a zöld növényeket és a kifejező kiegészítőket, harmonikus teraszelrendezést hozva létre.

Terasz csempe kő motívummal

Ötletek teraszokhoz - különféle módon elhelyezett csempe elrendezések

A koraTER tábláknak lenyűgöző kialakításuk és tartósságuk mellett van még egy előnyük – rugalmasságot garantálnak a beépítési mód kiválasztásában.

  • Telepítés fűre

Ha azt szeretné, hogy a terasz a lehető legtermészetesebben nézzen ki, a csempéket közvetlenül a talajra helyezheti, például a pázsit elemeként.

  • Tartókra szerelés

A tartók lehetővé teszik, hogy a teraszt a talaj fölé emelje. Ez a beépítési mód ideális egyenetlen terepen, vagy ha a terasz alá kívánja rejteni a telepítést. A megoldás rugalmassága azt is lehetővé teszi, hogy a jövőben módosítsa a terasz megjelenését.

  • Szerelés vízelvezető habarcsra

A vízelvezető habarcsra szerelés garantálja a felesleges víz elvezetését, ami a magasabb páratartalmú területeken fontos. Ez a megoldás nehéz körülmények között is biztosítja a terasz stabilitását.

  • Telepítés homokra

Azokon a területeken, ahol nincs szükség megnövelt teherbírásra, lehetőség van teraszlapok beépítésére homokos vagy kavicsos alapra. Ennél a telepítésnél a hézagok nincsenek kitöltve, így a víz szabadon áramolhat.

A teraszcsempék beszerelésének módja az Ön preferenciáitól és a terepviszonyoktól függ. A munka megkezdése előtt konzultáljon szakemberekkel a legmegfelelőbb módszer és anyagok kiválasztásához. Ennek köszönhetően terasza egyedülálló pihenőhellyé válhat, családi és baráti találkozásokhoz!