Mapei

TOP termékek

Házhozszállítás

Szűrés

Fórum

Nincsenek témák!

Tubadzin 40 éve határozza meg a formatervezési trendeket, a cég termékeit a legfejlettebb technológiák alkalmazásának köszönhetően világszínvonalú minőség jellemzi.

Tubadzin Inspirációs zóna

Dekoratív fali csempe, mint a tapéta. Lepődjön meg az egyedi mintákon

 

Rajongsz a mintás tapétákért, amelyek minden belső teret megélénkítenek, és egyedi karaktert kölcsönöznek neki? Ha igen, akkor biztosan tetszeni fognak inspirációink, amelyeknek köszönhetően hasonló hatást érhet el a fürdőszobában. Ez a dekoratív fali csempéknek köszönhető, amelyek lenyűgöző háttérképre emlékeztetnek!

A szövegből megtudhatja:

  • hogyan lehet geometrikus mintákat készíteni a fürdő falán,
  • hogyan kell elrendezni a fürdőszobát virágmotívummal, dekoratív csempe segítségével a falon,
  • hogyan lehet falfestmény-hatást létrehozni egy fürdőszobában.

Különböző textúrák, színek, formák és méretek - a falakon található  díszek sok lehetőséget kínálnak a fürdőszobában. A megfelelően kiválasztott csempék hangsúlyozzák, diverzifikálják és gazdagítják az elrendezést, függetlenül a választott belső stílustól. Ne féljen az alaplapok és a burkolólapok színének, textúrájának vagy méretének merész kombinációitól. A falak befejezésének kreatív megközelítése minden bizonnyal eredeti, dinamikus belső teret eredményez.

Dekoratív csempe a falon - válasszon geometrikus mintákat

Hogyan néz ki a kedvenc tapéta a nappaliban vagy a hálószobában a falon? Ha rajongsz a lakberendezésért, és követed a legújabb trendeket, akkor ezek valószínűleg geometriai minták - a falakon a dekoratív motívumok modern megközelítésének lényege.

Ugyanezek a tendenciák uralkodnak a fürdőszobában is. A geometriai burkolólapok nagyszerű dekorációi azoknak az elrendezéseknek
, amelyekben a modern esztétika és a harmónia az első. A legjobb hatás elérése érdekében kombinálja az elrendezés alapját egy visszafogott színnel és kontrasztos
dekoratív csempékkel . Ezt például a Paris Saint Germain kollekció kerámiájával érheti el. Ez az egyik legérdekesebb kollekció, amelyet a világ divatfővárosai ihlettek, Maciej Zień tervezte. Franciaország fővárosa, tele romantikus zugokkal és kifinomult ízléssel, inspirációs forrássá vált a híres divattervező számára. Ennek a kollekciónak a burkolólap díszítése a legkifejezőbb pontja. Csak nézd meg a képet! 

Dekoratív csempe a falon a fürdőszobában
Tubiejdzin, Maciej Zień, Paris Saint Germain cserép kollekció

Ha rajongsz a geometrikus mintákért, de valami egységes színű terméket keresel a fürdőszobádhoz, figyelj a Lucid Black mozaikra. Ezek jellegzetes négyzet alakú elemek. A falon létrehozzák a háromdimenziós háttérkép hatását, amely hatékonyan visszaveri a fényt.

Sötét dekoratív fali csempe
Tubądzin alkotás, Maciej Zień, Paris Lucid csempe kollekció

Fürdőszoba csempe - virág dekorációval

Ha a modern geometria nem a te meséd, de a
természet különleges helyet foglal el a szívedben, akkor tökéletes javaslatunk van a dekoratív fali csempékre. A Modern Pearl kollekció kerámiája rendező irány a vad természet felé. A színes madarak, virágok és a cserépben ragyogó természetes fény tökéletes hátteret biztosít a pihenéshez egy nehéz nap után. Fürdőszobája olyan hely lesz, ahol minden nap egyedülálló témával pihenhet és élvezheti a szemét.

Döntse el maga, hogy a dekorációs csempe melyik falrészt veszi , és melyik klasszikus. Ne feledje azonban, hogy a díszítés a legjobban ott helyezhető el, ahol a legjobban látható - például a bejárati ajtóval párhuzamos falon.

Dekoratív fali csempe virágmintával
Tubądzin, Modern Gyöngy kollekció

Dekoratív csempék, mint egy fotótapéta

Már tudja, hogy dekoratív fali csempék segítségével a szobai háttérképekkel kapcsolatos számos motívumot könnyedén átviheti a fürdőszobába. Mi lenne, ha megpróbálna díszíteni egy divatos fotótapétát? Ez egy nagyszerű megoldás a művészet és az építészet szerelmeseinek. A csempéken található képek nagy előnye, hogy mélység benyomást keltenek a belső térben, és vonzzák a tekintetet.

Dekoratív csempékkel ellátott fotótapéta vagy kép hatását rajzzal érheti el, például:

  • Big Ben a londoni Piccadilly kollekcióból, egy egyedülálló, 6 elemű fali dekoráció a leghíresebb londoni épület nyomtatásával,
  • Marylin, egy nő képe, a Berlini Tempelhof kollekció 4 különálló csempéjén készült.
Dekoratív fali csempe építészeti motívummal
Tubądzin, Maciej Zień, London Piccadilly cserép kollekció
Dekoratív csempe a falon a fürdőszobában
Tubiejdzin, Maciej Zień, berlini Tempelhof csempegyűjtemény