Mapei

Szűrés

Ár
9 725 HUF - 14 371 HUF
Termék státusza

TOP termékek

Házhozszállítás

Szűrés

Fórum

Nincsenek témák!

Tubadzin 40 éve határozza meg a formatervezési trendeket, a cég termékeit a legfejlettebb technológiák alkalmazásának köszönhetően világszínvonalú minőség jellemzi.

Tubadzin Unit Plus Reef 33x90 fürdőszoba csempék

Tovább

Unit Plus Reef

Fedezze fel a tengeri táj varázsát. Fedezze fel a Unit Plus Reef kollekciót 33x90 cm-es formátumban.

Smaragd zátony

Ausztrália partjainál található a világ legnagyobb korallzátonya. Ez a rendkívüli hely a természet 7 csodájának egyike. Felülről nézve a korallokkal és tengeri élőlényekkel teli víz smaragd árnyalatú, a tenger hullámainak harmonikus mozgása pedig finom mintát vázol fel. Úgy döntöttünk, hogy áthelyezzük a kerámiára.

Merüljön el a víz alatti világban

A dekor finomságát a szatén felület hangsúlyozza, kellemes tapintású. És végül, a szín - telített sekély smaragd, csillogó zöld, türkiz és arany árnyalataival.

A Tubadzin Unit Plus Reef 33x90 fürdőszoba csempe egy kiváló minőségű, modern és stílusos megoldás, amely tökéletesen illeszkedik az igényes fürdőszoba kialakításhoz. A csempék kiváló minőségű, tartós anyagból készülnek, amelyek ellenállnak a nedvességnek, az ütéseknek és a kopásnak. Az egyedülálló minta és a természetes tengeri élővilágot idéző design valódi élményt biztosít a fürdőszobában. Az Unit Plus Reef 33x90 csempék az előnyös 89,8x32,8cm-es méretben érhetők el, amelyek lehetővé teszik a könnyű és gyors telepítést, ráadásul különleges hatást keltenek a fürdőszoba belső tereiben. A Tubadzin vállalat magas minőségi szabványai, a széles szín- és mintaválaszték és az egyedülálló dizájn teszi a Unit Plus Reef 33x90 csempéket a tökéletes választássá a legjobb minőségű, modern és stílusos fürdőszoba kialakításához.

Tovább