Mapei

Szűrés

Ár
2 524 HUF - 13 991 HUF
Termék státusza

TOP termékek

Házhozszállítás

Szűrés

Fórum

Nincsenek témák!

Tubadzin 40 éve határozza meg a formatervezési trendeket, a cég termékeit a legfejlettebb technológiák alkalmazásának köszönhetően világszínvonalú minőség jellemzi.

Tubadzin Tissue 75x30cm Fürdőszoba Csempék

Tovább

A stílus könnyedsége

Szeretem az 1960-as évek stílusát, azt a könnyedséget és bátorságot, amellyel akkoriban készültek a tervek. A rock'n'roll visszhangzott az otthonokban, az optikai művészet pedig a divatot és a művészetet uralta. A geometrikus formákkal és fraktálokkal teli stílust át akartam ültetni a kortárs enteriőrökbe. A klasszikus és a modernizmus kombinációja megkövetelte a megfelelő színek használatát, amelyek kiegyensúlyozzák és kiegészítik egymást.

Kifejező elrendezés

A gyönyörű travertint választottam, a bézs meleg árnyalataiban, amely megnyugtatja és megnyugtatja az érzékeket. Úgy döntöttem, hogy megtöröm az elegáns palackzölddel, ami aranyszínű, csillogó kiegészítőkkel kombinálva kifejezőt és karaktert ad a rendezésnek. Így jött létre a Tissue kollekció.

Szövet

Fedezze fel a gondtalan dizájnt a javából. Válassza a Tissue kollekciót 30x75 cm formátumban.

TU_kolektyw

Kollektívaként dolgozunk. Csapatunk a klasszikus, funkcionális dizájnnal, ipari formatervezéssel és építészettel foglalkozó emberekből áll. Együtt keressük azokat a megoldásokat, amelyek a legjobban tükrözik ihleteink hangulatát. Ismerje meg a Tissue kollekció szerzőit: Anna Majchrzyk - tervező, Katarzyna Madalińska - építész.

Tovább