Mapei

Szűrés

Ár
2 106 HUF - 16 400 HUF
Termék státusza

TOP termékek

Házhozszállítás

Szűrés

Fórum

Nincsenek témák!

Tubadzin 40 éve határozza meg a formatervezési trendeket, a cég termékeit a legfejlettebb technológiák alkalmazásának köszönhetően világszínvonalú minőség jellemzi.

Tubadzin Lumiere 30x75 Fürdőszoba csempék

Tovább

Elegáns ragyogás

A kis boldogsághoz és az apró örömökhöz nagyon meghitt, szépen megtervezett, gondosan átgondolt, a vendégek igényeinek megfelelő belső terek kellenek. Meghitt hangulatuk klasszikus eleganciával párosul, melynek alapja az egyszerűség és a nemes anyagok felhasználása.

Finom klasszikus

A világító Lumiere kollekcióban a fehér belső tér gyengéden megnyugtatja az érzékeket. Finom, geometrikus, domborműves vonalakból álló minta arany, matt pontjaival hívja fel magára a figyelmet. Márvánnyal kombinálva bátran megjelenik az elegáns, klasszikus fürdőszobákban, finomságot és eleganciát adva hozzájuk.

Lumiere

Érezze a világ divatfővárosának hangulatát. Tegye fényessé belső tereit a 30 x 75 cm-es Lumiere kollekcióval.

Kollektívaként dolgozunk. Csapatunk a klasszikus, funkcionális dizájnnal, ipari formatervezéssel és építészettel foglalkozó emberekből áll. Együtt keressük azokat a megoldásokat, amelyek a legjobban tükrözik ihleteink hangulatát. Ismerje meg a Lumiere kollekció szerzőit: Anna Janik Cieśla - tervező, Katarzyna Madalińska - építész.

Tovább